Colegiul Tehnic "Ion Mincu" Focșani

Școală pentru toți, educație pentru fiecare!

 

 

ct mincu focsani

 

 

"Cei care educă copiii sunt demni de mai multă onoare decât cei care le dau viață; de aceea pe langă viață, dăruiți copiilor și arta de a trăi bine, educându-i." Aristotel

 

        In 1970 a luat fiinta scoala care astazi poarta numele de Colegiul Tehnic „Ion Mincu” titulatura ce exprima omagiul adus marelui maestru vrancean (n. 20 decembrie 1852, Focsani - d. 6 decembrie 1912, Bucuresti) arhitect, inginer, profesor si deputat roman. In ciuda tineretii sale de numai 43 de ani de existenta, unitatea noastra scolara a devenit o unitate reprezentativa a invatamantului vrancean nu numai ca marime, ci si ca prestigiu, avand un rol important in formarea generatiilor care i-au trecut pragul, din randul lor provenind numerosi specialisti.
        Personalitatea i-o dau tinerii care-si pun in balanta propriul destin, dar si dascalii, oameni deosebiti care-i conduc prin labirintul cunoasterii cu daruire si pasiune.

 

bac 2023

ANUNȚ BACALAUREAT 2024

ÎN ATENȚIA CANDIDAȚILOR!

Contestațiile se depun pe 3 iulie 2023 între orele 12,00-18,00 personal cu cartea de identitate ( original și copie) sau cu procură de la notariat, la sediul COLEGIULUI TEHNIC “ION MINCU ’’FOCȘANI.

Contestațiile se pot depune și online cu cerere semnată și carte de identitate scanate la adresa de email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

 

Președinte C.E

Prof. Constantinescu Ioana

 

Puteți descărca modelul de cerere AICI!